Myy käytetyt huonekalusi helposti

Myy käytetyt huonekalusi ja sisustustuotteesi reusefulin kautta. Hoidamme koko myyntiprosessin puolestasi ja sinä ansaitset myydyistä tuotteista oman myyntituotto-osuuden.

Reuseful hoitaa kaikki myynnin vaiheet puolestasi aina tuotteen noudosta tuotteen toimitukseen uudelle omistajalle!

Aloita myynti täyttämällä myynti-ilmoitus

 • 1. LÄHETÄ MYYNTI-ILMOITUS 📩

  Viisas valinta on kierrättää jo rakastetun tuotteesi tarina!

  Täytä helppo myynti-ilmoitus myytäville käytetyille huonekaluillesi ja that’s all, me reusefulilla hoidamme loput!

  Saat myytävistä huonekaluistasi ilmaisen hinta-arvion jopa saman päivän aikana!

 • 2. REUSEFUL HOITAA KAIKEN PUOLESTASI 💚

  Noudamme ja kuljetamme myytävät kalusteesi kotioveltasi etukäteen sovittuna ajankohtana.

  Tämän jälkeen hoidamme koko myyntiprosessin puolestasi: puhdistamme sekä laatu- ja kuntotarkastamme tuotteesi, studiokuvaamme kalusteesi ja huolehdimme varastoinnista.

  Sitten avaamme ennalta rakastetun tuotteesi myyntiin etsimään uutta kotia, huolehdimme markkinoinnista ja hoidamme myynnilliset vaiheet puolestasi aina tuotteen toimitukseen asti.

 • 3. ANSAITSE MYYNTITUOTTO-OSUUTESI 💰

  Myydyistä tuotteistasi tilitämme myyntituotto-osuutesi tilillesi. Myyntituottosi on 60% tuotteesi myyntihinnasta.

  Ilo kiertää!

Myyjän ohjeet ja myyntiprosessin eteneminen

1. Mitä voin myydä reusefulin kautta?

Reuseful hyväksyy ja noutaa myytäväksi laadukkaita,
hyväkuntoisia käytettyjä huonekaluja ja sisustustuotteita. Myytäviä tuotetyyppejä ovat sohvat, tuolit & nojatuolit, pöydät, hyllyköt, tasot ja
säilytysratkaisut, matot, valaisimet, ulkokalusteet sekä sisustustuotteet.

Lisäksi showroomimme otamme myyntiin edellisten lisäksi myös koriste-esineitä ja lasitavaraa. Ko. tuotteiden ostot kuitenkin ainoastaan showroomistamme.

Myyntiin hyväksyttävien huonekalujen ja sisustustuotteiden
tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita ja siten laadukkaita ja
myyntikuntoisia. Myyntiin emme hyväksy tuotteita, joissa on laajoja vaurioita,
kuten vikoja kalusteen rakenteessa, huomattavia kolhiintumia, repeämiä tai
pinttyneitä tahroja ja värjäymiä.

Lisäksi kalusteen tulee olla kooltaan sellainen, että se on mahdollista kantaa kahden henkilön voimin.

2. Millainen tuote ei sovellu reusefulin myyntiin?

Myyntiin emme hyväksy tuotteita, joissa on laajoja vaurioita,
kuten vikoja kalusteen rakenteessa, huomattavia kolhiintumia, repeämiä tai pinttyneitä tahroja ja värjäymiä tai hajuhaittoja.

Myyntiin emme ota astiastoja emmekä taidetta. Emme myöskään ota myyntiin sänkyjä emmekä sängyn runkoja, kodinkoneita, elektroniikkaa emmekä taloustavaroita.

3. Miten minun tulee toimia kun haluan myydä käytettyjä huonekaluja ja/tai sisustustuotteita reusefulin kautta?

LÄHETÄ MYYNTI-ILMOITUS

Kun haluat myydä kalusteitasi tai sisustustuotteitasi reusefulin kautta, täytä lyhyt myynti-ilmoitus myytäville tuotteillesi reusefulin verkkosivuilla, lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@reusefulsecondhand.fi tai laita WhatsAppia numeroon 040 353 0209.

Myynti-ilmoituksessasi kerro myytävästä/myytävistä tuotteistasi seuraavilta osin:

tuotteen nimi / merkki

kunto

alkuperäinen hinta

sijainti

ESIMERKKI:

Mood nojatuoli, Isku

kunto: hyvä. Pientä kulumaa kankaan pinnassa.

Ovh. 1430e

Sijaitsee Lohjalla.

ILMAINEN HINTA-ARVIO

Kun olemme vastaanottaneet myynti-ilmoituksesi, pyydämme sinulta mahdollisesti kuvia myytävistä huonekaluistasi tai sisustustuotteistasi. Kuvat voi toimittaa helposti reusefulin sähköpostiin asiakaspalvelu@reusefulsecondhand.fi tai WhatsApilla numeroon: 040 353 0209.

Lähetämme sinulle tuotteistasi ilmaisen hinta-arvion jopa saman päivän aikana myynti-ilmoituksesi vastaanottamisesta.

4. Miten tuotteen myyntihinta määräytyy?

SUUNTAA ANTAVA HINTA-ARVIO

Kun olemme vastaanottaneet myynti-ilmoituksesi, pyydämme sinulta mahdollisesti kuvia myytävistä huonekaluistasi tai sisustustuotteistasi suuntaa antavan hinta-arvion antamiseksi. Kuvat voi toimittaa helposti reusefulin sähköpostiin asiakaspalvelu@reusefulsecondhand.fi tai WhatsApilla numeroon 040 353 0209.

MYYNTITARJOUS

Kun reuseful on vastaanottanut tuotteesi, laatu- ja kuntotarkastamme tuotteesi ennen lopullisen myyntitarjouksen toimittamista. Lähetämme myyntitarjouksen myytäville tuotteillesi sähköpostiisi viimeistään heti seuraavana arkipäivänä tuotteiden vastaanottamisesta! Myyntitoimeksianto astuu voimaan hyväksyttyäsi myyntitarjouksemme.

Mikäli myyntierässä on tuotteita, joita emme voi hyväksyä myyntiin, myös nämä tuotteet on eriteltynä myyntitarjouksessasi.

Sinulla on täysi oikeus hylätä tarjouksemme tai esittää muutostoive, esimerkiksi koskien jonkin tuotteen hintaa. Mikäli tarjous jää kokonaan hyväksymättä, voimme toimittaa myyntieräsi sinulle takaisin. Huomioithan, että tästä perimme käsittely- ja varastointikulun 9,90€ sekä mahdolliset noutokulut ja tuotteen palautuksesta aiheutuvat toimituskulut. Toimitus tapahtuu noudon tavoin reusefulin omaa kuljetuskalustoa hyödyntäen tai logistiikkakumppaneidemme kautta. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tarjouksesta hylätyt tuotteet varastoltamme, tällöin emme peri sinulta palautuksesta aiheutuvia toimituskuluja.

5. Miten huonekalujen / sisustustuotteiden toimitus reusefuliin tapahtuu?

NOUTO

Kun olemme vastaanottaneet myynti-ilmoituksesi, olemme sinuun yhteydessä tuotteidesi noutoajankohdan sopimiseksi. Noudamme tuotteesi luotasi silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja kannamme ja kuljetamme tuotteesi varastollemme! Noudamme huonekaluja Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueelta.

TOIMITUS VARASTOLLEMME

Voit myös halutessasi itse tuoda tuotteesi reusefulin showroomille Skanssiin veloituksetta erikseen sovittuna ajankohtana osoitteeseen: Skanssinkatu 10, 20730 Turku.

POSTITUS

Mikäli kysesssä on piensisustusesine tai muu sisustustuote, on myös postitus toimituskoodia vastaan mahdollista. Tässä tapauksessa toimitamme sinulle myynti-ilmoituksesi vastaanottamisen jälkeen sähköpostiisi toimituskoodin, jolla voit toimittaa tuotteesi reusefuliin.

Pakkausohje piensisustustuotteille:

-Pakkaa tuotteesi siististi ja tiiviisti.

-Tuotteiden pakkauksessa voit käyttävää kestävää kassia tai pahvilaatikkoa. Suojaa tuote hyvin mahdollisilta kolhiintumilta ja iskuilta kuljetuksessa.

-Laita pakkauksen sisään vielä oma nimesi.

-Sulje pakkaus hyvin ja liitä pakkaukseen saamasi reuseful -koodi.

-Postita myyntieräsi reusefuliin meiltä saamallasi toimituskoodilla.

6. Mitä tuotteilleni tapahtuu myyntiprosessissa?

LAATU- JA KUNTOTARKASTUS SEKÄ PUHDISTUS

Kun reuseful on vastaanottanut myytävät käytetyt huonekalusi, puhdistamme sekä laatu- ja kuntotarkastamme tuotteesi yksitellen.

VALOKUVAUS

Tämän jälkeen studiokuvaamme tuotteesi verkkokauppaan avaamista ja markkinointia varten. Valokuvaamme tuotteen huolellisesti ja tarkasti useista kuvakulmista. Haluamme, että tuotekuvat ovat huoliteltuja ja kauniita. Tärkeää on, että tuotekuvat ovat realistisia ja kuvassa esiintyy esimerkiksi mahdolliset kolhiintumat, naarmut jne.

VARASTOINTI

Huolehdimme tuotteesi varastoinnista koko myyntiprosessin ajan.

MYYNTI JA MARKKINOINTI

Reuseful huolehtii tehokkaasta markkinoinnista sekä hoitaa myynnilliset vaiheet ja asiakaspalvelun puolestasi. Reuseful sitoutuu tuotteesi myyntiin verkkokaupassamme 4 kuukauden ajan, ellei toisin sovita, alkaen siitä hetkestä, kun tuote avataan verkkokauppaan.

TOIMITUS UUDELLE OMISTAJALLE

Kun tuotteesi on myyty, huolehdimme myös tuotteesi toimituksesta uudelle omistajalle.

7. Myyntituoton tilitys

MYYNTITUOTTO

Kun tuotteesi on löytänyt uuden omistajan ja tuote on myyty, tilitämme myyntituotto-osuutesi tilillesi. Huonekalujen ja sistustustuotteiden osalta myyntituotto-osuutesi on 60% tuotteen myyntihinnasta. Onnistuneesta myynnistä reuseful saa oman provision, joka on 40% tuotteen myyntihinnasta.

NOUTO- SEKÄ VARASTOINTI- JA KÄSITTELYKULU

Mikäli tuotteella on noutokuluja, vähennetään ne myyntituloistasi tilityksen yhteydessä. Samoin käsittely- ja varastointikulu, jonka suuruus on 9,90 €/ myyntierä.

Myyntituottosi tilitetään kun lakisääteinen 14 vuorokauden palautusoikeus on umpeutunut.

8. Myymättä jääneet tuotteet

Mikäli tuotteesi jää jostakin syystä myymättä myyntiajan umpeutumisen jälkeen, voimme yhdessä sopia mitä myymättä jääneille tuotteille tehdään. Sinulle ei tule myymättä
jääneestä tuotteesta kuluja. Emme kuitenkaan maksa korvausta myymättä jääneistä
tuotteista.

Mikäli päätät jättää myymättä jääneet tuotteesi meille, reusefulilla on oikeus jatkaa tuotteen myyntiä parhaaksi katsomallaan hinnalla tai lahjoittaa myymättä jääneet tuotteet hyväntekeväisyyteen.

Tutustuthan huolella reusefulin ehtoihin.

Esimerkki myyntiprosessista

Myyntipalvelumme avulla kalusteidesi myynti on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Myynnissä hoidamme kaiken puolestasi.

 • Salli haluaa myydä sohvansa muuton tieltä. Hän ilmoittaa myyntihalukkuudestaan vaivatta lähettämällä WhatsAppia Reusefulille.

 • Salli saa sohvastaan ilmaisen hinta-arvion heti saman päivän aikana. Hinta-arvio perustuu asiantuntijuuteemme, markkinatilanteeseen sekä tuotteen laatuun ja kuntoon.

 • Salli halusi sohvan nopeasti pois tieltä, joten hän valitsi noudon sohvalleen vielä samalle viikolle.

 • Reuseful noutaa, kantaa ja kuljettaa Sallin myyntiin menevän sohvan Reusefulin varastolle/showroomille. Nouto kustansi Sallille 49€. Helppoa: Sallin ei siis itse tarvitse murehtia kuljetuksesta ja
  kantamisesta lainkaan.

 • Reuseful puhdistaa, laatu-ja kuntotarkastaa ja valokuvaa Sallin sohvan. Sohva avataan myyntiin mahdollisimman nopeasti. Reuseful huolehtii Sallin sohvan varastoinnista
  koko myyntiprosessin ajan.

 • Reuseful hoitaa kaikki myynnilliset vaiheet Sallin puolesta aina asiakaspalvelusta tuotteen toimitukseen uudelle omistajalleen.
  Salli voi keskittää oman aikansa muuhun Reusefulin hoitaessa kaiken hänen puolestaan!

 • Kun sohva on myyty, Reuseful tilittää myyntirahat Sallille. Sallin myyntituotto-osuus on 60% sohvan myyntihinnasta, poislukien nouto- sekä käsittely-ja varastointikulu. Reuseful huolehtii Sallin sohvan toimituksesta uudelle omistajalleen.

 • Reuseful saa myyntipalkkionsa vasta sitten kun Sallin sohva on myyty. Palvelumme maksaa asiakkaallemme etukäteen ainoastaan mahdollisen noutokulun verran.
Aloita myynti nyt!
Noudamme käytettyjä huonekaluja Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueelta.

Palvelualueemme

Noudamme huonekaluja Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan sekä Uudenmaan alueelta.