Second handin ostaminen Reusefulin kautta on turvallista, me kerromme miksi!

Second handin ostaminen Reusefulin kautta on turvallista, me kerromme miksi!

Epäilyttääkö käytetyn ostaminen netistä aivan ventovieraalta? Kammoksutko ikäviä yllätyksiä käytettynä ostetussa sohvassasi? Rasahtaako jo aikaa nähnyt vintage-tuoli rikki kun istahdat siihen ensikertaa? Entä jos käytettynä ostettu kaluste ei natsaakaan kodin sisustukseen niin kuin ajattelit, mitä sitten teet? Ymmärrämme yskän. Reusefulilla shoppaat secondhandia levollisin mielin, me kerromme miksi 💭

Laatu- ja kuntotarkastetut tuotteet

Joskus second handin ostamisessa voi piillä epäilys siitä, onko käytetty sohva, tuoli tai vaikkapa valaisin varmasti ehjä, tahraton tai muuten myynti-ilmoituksessa kuvatun kaltainen. Meillä Reusefulilla myyntiprosessiimme kuuluu jokaisen myyntiin saapuvan käytetyn huonekalun ja sisustustuotteen huolellinen laatu- ja kuntotarkastus. Tarkastamme jokaisen meille saapuvan käytetyn kalusteen yksitellen ja huolellisesti. Varmistamme, että käytetty huonekalu on varmasti ehjä, turvallinen käyttää, puhdas tai puhdistuskelpoinen sekä hajuton. Lisäksi kirjaamme tuotteen tuotetietoihin realistiset tiedot tuotteen kunnosta, joten näin voit olla varma tuotteen laadusta ja rehellisestä kunnosta ostohetkellä. Lisäksi käytetyssä tuotteessa on kirjattuna kuntoluokitus kunnon mukaan ja kuntoluokituksemme ovat seuraavat:
  • Erittäin hyvä: kunto on lähes uutta vastaava tai uudenveroinen tai siinä on korkeintaan erittäin minimaalista käyttöjälkeä
  • Hyvä: tuotteessa on havaittavissa pientä käyttöjälkeä- tai kulumaa, yleisilme on hyvin siisti.
  • Kohtalainen: tuotteessa on havaittavissa jonkin verran näkyvää käyttöjälkeä- tai kulumaa, mutta yleisilme on siisti. 

Puhdistetut tuotteet

Laatu- ja kuntotarkastuksen lisäksi käytetyn huonekalun myyntiprosessiin kuuluu meillä Reusefulilla myös secondhand kalusteen huolellinen puhdistus 🧽 Tähän sisältyy aina mm. tekstiilien imurointi sekä mahdollisesti myös tahrojen pesu tekstiilipesurilla tai muilla puhdistusmenetelmillä. Sinun ei siis tarvitse murehtia siitä, että löhöillessäsi rennosti uudella second hand sohvallasi sieltä löytyisi epämiellyttäviä yllätyksiä, kuten menneen talven pölyjä, kissan, koiran tai minkään muunkaan eläimen karvoja tai kurjia pinttymiä tai hajuja. Mahdolliset erityismaininnat mainitsemme aina myös verkkokauppamme tuotekohtaisessa kuvauksessa tarkasti.
Esimerkiksi kuvan sohva sai osakseen puhdistuksen hellävaraisella Marseille saippualla. Syntyi puhdas ja freesi ilme.

14 päivän palautusoikeus

Tiesitkö, että yrityksen ja kuluttajan välisessä kaupankäynnissä pätee kuluttajansuojalaki myös käytettyjen tuotteiden osalta? Kyllä, näin se on. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaisella valikoimamme second hand huonekalulla ja sisustustuotteella on 14 päivän palautusoikeus. Yksityishenkilöiden välisessä kaupankäynnissä palautusoikeutta ei ole. Palautusoikeudesta huolimatta olemme erittäin iloisia siitä, että palautusprosenttimme on marginaalinen. Tästä lienee kertovan se, että pyrimme aina kirjaamaan käytetyn tuotteen tuotetiedot hyvin tarkasti ja realistisesti, jotta kuvaus vastaa 100% totuutta ja näin ollen pettymyksiä ei tule. Lisäksi ostajalla on aina mahdollisuus halutessaan tulla katsomaan tuotetta varastollemme etukäteen ennen ostopäätöstä.
Joten nauti kierrättämisen helppoudesta (ja turvallisuudesta)! ♻️
Don’t worry, be happy (and say yes to secondhand 😍 )
Turvallisia secondhand shoppialuhetkiä toivotellen,
Marianne, reuseful
Takaisin blogiin