Sano 'kyllä' kierrätyssisustukselle!

Sano 'kyllä' kierrätyssisustukselle!

Fiilisteletkö ajatusta siitä, että kodissasi saisi olla ripaus ekotwistiä? Siinä tapauksessa kierrätysisustus voi olla juuri sinun juttusi!

Mitä kierrätyssisustus on?

Kierrätyssisustus tarkoittaa käytettyjen ja vanhojen kalusteiden ja esineiden uudelleenkäyttöä kodin sisustuksessa. Se voi olla mitä tahansa moderneista pre-loved kalusteista, vintage- kalusteista tai esineistä vanhoihin puulaatikoihin ja pulloihin tai mitä uniikeimpiin sisustusratkaisuihin. Se on modernia designia, vintagehelmiä sekä rosoisuutta ja nostalgiaa. Tai kaikkia näitä! Eri vuosikymmeniä, ihanan iloisesti sekaisin keskenään.

3 hyvää syytä sanoa kyllä kierrätyssisustukselle:

  1. Uniikki ja persoonallinen ilme: kierrätyskalustein luot uniikin ilmeen kotiisi. Jokainen löytö on yksilöllinen. Aikaa nähneet kalusteet tuovat mukanaan tarinoita menneiltä ajoilta, jotka antavat sisustukselle nostalgista tunnelmaa.
  2. Ympäristöystävällisyys: Kierrätyskalusteiden käyttö on ympäristöystävällistä, sillä se vähentää tarvetta uuden valmistukseen ja säästää siten luontoa. Voit siis sisustaa kotisi tyylillä ja samalla tehdä ympäristöystävällisiä valintoja.
  3. Taloudellisuus: Kierrätyskalusteiden käyttö on myös taloudellista, sillä ne ovat yleensä edullisempia kuin uudet huonekalut. Säästät rahaa ja voit tehdä laadukkaita ja kestäviä kalustehankintoja. Lisäksi voit tehdä pieniä muutoksia vanhoihin huonekaluihin, esimerkiksi maalaamalla tai uudelleenverhoilemalla ne, jolloin saat ne sopimaan täydellisesti omaan sisustukseesi.
Kierrätyssisustus voi siis olla juuri niin tyylikästä, trendikästä, uniikkia ja erikoista kuin tahdot! Se ei siis ole vain kuluneita pintoja, kiikunkaakun tuoleja tai kolhuja ja naarmuja siellä sun täällä.

Kierrätyslöytöjä Reusefulin käytettyjen kalusteiden ja sisustuksen valikoimasta

Pelkäätkö, että kierrätyssisustus on vain kuluneita pintoja, kiikunkaakun keikkuvia eriparituoleja tai kolhuja ja naarmuja siellä sun täällä? Ei totisestikaan!
Laatulöytöjä on mahdollista tehdä niin design -kalusteiden, ajattomien laatutuotteiden kuin retrojen ja vintageidenkin joukosta siitä huolimatta, että tuote on käytetty ja nähnyt aikaa. Meillä Reusefulilla myyntiin päätyvät huonekalut ja sisustustuotteet saavat osakseen toimestamme tarkan syynin, jossa kalusteen laatu ja kunto tarkastetaan ja tuotteet puhdistetaan huolellisesti. Näin minimoimme ikävät yllätykset jo aikaa nähneissä secondhand aarteissamme. Secondhand valikoimastamme löydät design aarteita sekä vintagehelmiä. Tuotevalikoimamme koostuu sohvista, tuoleista ja nojatuoleista, pöydistä, tasoista ja erilaisista säilytysratkaisuista. Secondhand valikoimastamme löydät myös ihania preloved valaisimia sekä erilaisia sisustustuotteita kodin sisustusta sulostuttamaan. 
Kierrätyssisustus siis tuottaa monin verroin iloa: se on ekologista, uniikkia ja kukkaroystävällistä!
Inspiroidu kierrätyssisustuksesta ja tutustu kierrätyskalusteidemme valikoimaan!
Inspiroivin ja luontoystävällisin sisustusterkuin,
Marianne, reuseful 

 

 

 

 

Takaisin blogiin