Tervetuloa Reusefulin verkkosivuille!

Tervetuloa Reusefulin verkkosivuille!

Hei ja ihanaa, että olet löytänyt Reusefulin verkkokauppaan! 💚

Reuseful on vuonna 2022 perustettu laadukkaaseen secondhandiin keskittynyt verkkokauppa ja 100% suomalainen perheyritys. Reusefulin takana hääräämme me, perustajapariskunta Marianne ja Olli. Tarjoamme laadukasta secondhandia kierrätyksen ystäville, suurella sydämellä.
Toimipaikkamme sijaitsee Varsinais-Suomen Turussa, mutta palvelualueemme kattaa Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan, Uudenmaan sekä Pirkanmaan. 

Nauti kierrättämisen helppoudesta: Reuseful myyntipalvelu

Etsiikö huonekalusi uutta kotia? Myy vaivatta kodin kalusteesi avullamme, me etsimme kalusteillesi uuden kodin ja hoidamme myynnissä kaiken puolestasi!
Missiomme onkin, että kierrättäminen ja myynti on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Sydämenasiamme myös on, että asiakkaamme voi keskittyä johonkin muuhun itselleen tärkeään, sillä välin kun me hoidamme ekoteot asiakkaamme puolesta. Käytännössä tämä siis tarkoittaa sitä, että kierrätettävien tuotteiden myynnissä Reuseful hoitaa kaiken asiakkaan puolesta. Myyjän tehtäväksi jää ainoastaan ilmoittaa myyntihalukkuudestaan meille Reusefuliin ja siitä eteenpäin me hoidamme kaiken muun: annamme ilmaisen hinta-arvion tuotteesta ja hoidamme hinnoittelun, noudamme kalusteet suoraan kotiovelta, huolehdimme varastoinnista, puhdistamme ja laatutarkastamme tuotteet sekä hoidamme myyntiin liittyvän asiakaspalvelun. Tuotteen löydettäessä uuden kodin, pakkaamme ja toimitamme tuotteet uudelle omistajalleen. Myyntituotto kilahtaa myyjän tilille palautusoikeuden umpeuduttua. 

Aarteita secondhand valikoimastamme

Sen lisäksi, että second hand on vastuullista, se on myös super trendikästä! Siksi haluamme tarjota second handin ystävälle freesin, modernin ja turvallisen markkinapaikan laadukkaiden second hand ostosten tekoon verkkokaupassamme.
Valikoimastamme löytyy käytettyjä huonekaluja niin vintagen kuin designinkin ystäville sekä pukeutumistuotteiden helmiä ketjuliikkeiden helmistä sekä ihanista merkkituotteistakin.
Jokainen myyntiin avattu käytetty kaluste ja vaate on huolellisesti yksitellen toimestamme tarkastettu, puhdistettu ja kuntoluokiteltu. Ei siis huolta siitä, että käytetyistä tuotteista paljastuisikin kurjia yllätyksiä, kuten epäpuhtauksia tai reikiä, hajuhaittoja tai suuria vaurioita. Jokaisen tuotteen tiedot ja yksityiskohdat on kirjattuna tuotetietoihin, jotta niihin on mahdollista perehtyä rauhassa ennen ostopäätöstä.
Varastomme sijaitsee Turussa ja olet sydämellisesti tervetullut  katsomaan tuotteita paikan päälle ennen ostopäätöstä. Ja vielä ostopäätöksen jälkeenkin, asiakkaallamme on oikeus palautukseen 14 päivän ajan.

Sinä secondhandin ystävä,

olet sydämellisesti tervetullut tekemää löytöjä preloved valikoimastamme sekä laittamaan kauttamme kiertoon jo rakastetut aarteesi! 🪐
Kierrätetään iloa yhdessä! Siispä kerrothan Reusefulista myös ystävillesi, joiden sydän sykkii secondhandille! 💚
 
Sydämellisesti tervetuloa,
Marianne & Olli
 
Takaisin blogiin