4 syytä sille, miksi me Reusefulilla pyrimme välttämään tinkausta

4 syytä sille, miksi me Reusefulilla pyrimme välttämään tinkausta

Törmäämme aika ajoin tinkimiseen 💶 Käytetyn tavaran kulttuuriin kuuluu tinkiminen ja ymmärrän sen toki. Onhan käytetty aina eria asia kuin uusi, vaikka tuote olisi aivan uuden veroinen. Hintatietoisuus on tosi jees ja alennuksia on oikeutettua todellakin kysyä.
Mutta. Me Reusefulilla kuitenkin pyrimme välttämään tinkausta muutamasta syystä, joille meillä on perustelu. Tässä neljä syytä sille, miksi me Reusefulilla haluamme välttää turhaa tinkausta:
 

A. Tuotteiden hinnat on sovittu yhdessä myyjiemme kanssa

 
-fakta on, että ilman myyjiämme ei olisi meitä 💚 Kunnioitamme jokaista myyjää ja myyntiin saatua tuotetta. Myyjän on saatava tuotteestaan myyntituotto, joka hänelle kuuluu.

 B. Tuotteiden hinnoittelu perustuu asiantuntijuuteemme ja tarkkaan markkinan seurantaan

 
-seuraamme second hand markkinaa jatkuvasti. Käytämme valtavasti aikaa markkinan seurantaan mm. mille secondhand kalusteille ja vaatteille on kysyntää, mitkä liikkuvat markkinassa, millä hinnoilla ja miten nopeasti

 C. Näemme vaivaa ja aikaa jokaisen myyntiin avatun tuotteen eteen

 
-jokainen meille myyntiin päätyvä tuote kulkee yksitellen käsiemme kautta: tarkastamme tuotteen, kuntoluokittelemme sen sekä lisäksi puhdistamme tarvittavin menetelmin. Ja tämä on juuri se seikka, joka erottaa meidät kuluttajien välisestä käytetyn tavaran myynnistä ja ostosta. 

 D. Tämä on työtämme

 
-näemme vaivaa jokaisen myyntiin avatun tuotteen eteen. Tarkastamme, puhdistamme, laitamme esille kauniisti. Noudamme tuotteet, huolehdimme säilytyksestä, varastoinnista ja toimituksista. Palvelemme asiakkaitamme sydämellä. Lista tehtävistä on oikeastaan loputon.. Yrittäjän on saatava työstään korvaus.
 
Mitä ajatuksia tinkaus sinussa herättää? 💭
Second hand terkuin,
Marianne, reuseful
Takaisin blogiin