Myy käytetyt vaatteesi helposti

Myy vaatteesi Reusefulin avulla! Tutustu uudistettuun täyden palvelun myyntipalveluumme ja muuta sinulle tarpeettomat aarteesi rahaksi.

Myy laadukkaat ja hyväkuntoiset käytetyt vaatteesi, laukkusi, kenkäsi ja asusteesi reusefulin kautta!

Vaatteiden myyntipalvelu uudistui:

varaa oma myyntijaksosi Reusefulin pop-up showroomille kauppakeskus Skanssiin ja tuo aarteesi myyntiin!

Tarjoamme asiakkaillemme täyden palvelun myyntipalvelua vaatteiden myymiseksi. Myynnissä hoidamme kaiken puolestasi: hinnoittelun, höyrytyksen ja esillelaiton sekä myynnin. Huolehdimme jatkuvasti myyntipaikan siisteydestä sekä myynnin edistämisestä. Sinä tienaat, me hoidamme!

Kun tuotteesi löytää uuden omistajan, tilitämme myyntituottosi tilillesi!

Myy meidän kauttamme.

Myyntijakso 14 päivää 29€

Sinä ansaitset 65% tuotteen myyntihinnasta, provisiomme on 35%.

Tiedustele ja varaa oma myyntijaksosi!

Myyjän ohjeet ja myyntiprosessin eteneminen

1. Mitä voin myydä Reusefulin kautta?

Myyntiin hyväksymme käytettyjä naisten, miesten ja lasten vaatteita, kenkiä, laukkuja sekä asusteita (sis. huivit, hanskat, pipot, vyöt, lompakot).

Myyntiin hyväksyttävien käytettyjen tuotteiden tulee olla laadukkaita, hyväkuntoisia, täysin ehjiä, pestyjä ja puhtaita, hajuttomia ja siten myyntikelpoisia. Tuotemerkin tulee olla tuotteessa paikoillaan.

Tuotteiden tulee olla sesongin mukaisia sekä
tämän ajan trendeihin sopivia. Huomioithan, että hinnoitteluvaiheessa saatamme karsia sellaiset vaatteet erästä, joille ei ole kokemuksemme mukaan kysyntää merkin, mallin tai iän perusteella.
Suosimme erityisesti laatu- ja merkkivaatteita, kenkiä, laukkuja sekä asusteita.

2. Millainen tuote ei sovi Reusefulin myyntiin?

Myyntiin emme ota:

-tuotteita, joiden ovh. on alle 15 €

-toistaiseksi emme ota vastaan halpavaateketjujen/pikamuodin merkkejä niiden huonon jälleenmyyntiarvon vuoksi. Tällaisia ovat esimerkkinä Amisu, Atmosphere, Bershka, BikBok Boohoo, Bubbleroom, Cubus, Ginatricot, Kappahl, Mywear, Nelly, New Yorker, Lager157, Lindex, Lupilu, Only, Peuhu, Shein, Zaful, Zalando.

-tuotteita, joilla asiantuntijuuteemme pohjautuen
emme näe olevan kysyntää

-usean vuoden vanhat vaatteet, jotka eivät ole nykymuodin mukaisia

-iltapukuja

-alusvaatteita

-uima-asuja

-koruja, kelloja, aurinkolaseja

-äitiyspakkauksien vaatteita

-turkiksia emmekä mitään turkisvaatteita

-mainos- tai yrityspainatuksella olevia tuotteita

-markettimerkkejä

- fanituotteita

Emme myöskään hyväksy tuotteita, jotka ovat:

-rikki

-likaisia, tahraisia, hyvin kuluneita, nukkaisia,
haalistuneita

-tuotteita, joissa on eläinten karvoja

-millään lailla heikkokuntoisia.

3. Miten minun tulee toimia kun haluan myydä käytettyjä vaatteita, kenkiä, asusteita tai laukkuja Reusefulin kautta?

1. Tiedustele vapaista myyntipaikoista varataksesi myyntijaksosi alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse marianne@reusefulsecondhand.fi tai myymälästämme kauppakeskus Skanssista.

Myyntijakson pituus on 14 vrk. Myyntikanava on pop-up showroomimme kauppakeskus Skanssissa. Vaatteita emme toistaiseksi lisää myyntiin verkkokauppaamme.

2. Valikoi myyntijaksollesi puhtaat ja pestyt, täysin ehjät, hyväkuntoiset, laadukkaat, sesongin -ja nykymuodin mukaiset vaatteet ja asusteet. Tuotteiden maksimimäärä on 25 tuotetta / myyntijakso, joista max. 4 paria kenkiä. Liian täynnä oleva myyntitila ei houkuttele eikä näytä freesiltä ja siistiltä.

Huomioithan,
että hinnoitteluvaiheessa saatamme karsia sellaiset vaatteet erästä, joille ei
ole kokemuksemme mukaan kysyntää merkin, mallin tai iän perusteella sekä pidätämme oikeuden valikoida myyntiin päätyvät tuotteet.

3. Kun olet saanut vahvistuksen myyntijaksostasi, tuo myyntieräsi meille Reusefuliin kauppakeskus Skanssiin. Tuothan myyntieräsi meille Reusefuliin viim. 4 vrk ennen myyntiajaksosi alkua. Olemme avoinna ti-pe 10-20 sekä la-su 10-19. Myymälä sijaitsee kauppakeskus Skansissa, 2. kerroksessa. (Skanssinkatu 10, 20730 Turku.)

Maksu myyntijaksosta (29€) myyntieräsi toimituksen yhteydessä tai vaihtoehtoisesti myyntijakson maksu voidaan vähentää myyntituotostasi tilityksen yhteydessä.


4. Kun Reuseful on vastaanottanut tuotteesi, voit jättää kaiken vaivan vaatteiden myymisestä meille. Hinnoittelemme tuotteesi, myyntikunnostamme höyryttämällä, huolehdimme esillepanosta sekä myynnistä. Reusefulilla on oikeudet hinnoitella tuotteet, mutta halutessasi voit vaikuttaa myyntihintoihin. Lähetämme myyntitarjouksen hyväksyttäväksi ennen myyntijaksosi alkua.

Huom! Myyntipalvelumallin uudistus ja hinnasto ei koske aiemmin solmittuja myyntisopimuksia ja myyntitoimeksiantoja. Myyntipalvelumallin uudistus on tullut voimaan 29.8.2023 ja jatkossa tämän jälkeen aloittavien uusien myyjien myyntisopimukset ovat uuden myyntipalvelumallin mukaiset.

 

4. Miten tuotteen myyntihinta määräytyy?

HINNOITTELU

Kun reuseful on vastaanottanut tuotteesi, tarkistamme tuotteet yksitellen. Tämän jälkeen hinnoittelemme tuotteesi.

Hinnoittelumme perustuu tarkkaan markkinan seurantaan, tuotteen merkkiin ja malliin sekä tuotteen ikään ja kuntoon. Markkina sekä se, millaiset tuotteet liikkuvat tässä markkinassa vaikuttavat paljon tuotteelle asetettavaan myyntihintaan. Reusefulilla on oikeudet hinnoitella tuotteet, mutta halutessasi voit vaikuttaa myyntihintoihin. Lähetämme myyntitarjouksen hyväksyttäväksi ennen myyntijaksosi alkua.

MYYNTITARJOUS

Myyntiin hyväksytyistä tuotteista reuseful lähettää sinulle myyntitarjouksen hyväksyttäväksi.

Mikäli myyntierässä on tuotteita, joita ei voi hyväksyä myyntiin, myös nämä tuotteet on eriteltynä myyntitarjouksessasi.

Sinulla on oikeus esittää muutostoive esimerkiksi koskien jonkin tuotteen hintaa. Mikäli tarjous jää kokonaan hyväksymättä, voimme toimittaa myyntieräsi sinulle takaisin. Tällöin myyntierän voi noutaa myymälästämme, sovithan kuitenkin noutoajankohdan etukäteen ruuhkan välttämiseksi.

5. Myyntipalvelun hinnasto

Tarjoamme täyden palvelun pakettia vaatteidesi myymiseksi.

Reuseful - täyden palvelun myyntipalvelu:

myyntiaika 14 vrk / hinta 29€

Sinä ansaitset 65% tuotteen myyntihinnasta, provisiomme on 35%.

6. Myyntijakso päättyy, miten toimin?

Reuseful on sinuun yhteydessä kun myyntijaksosi on tullut päätökseen.

Myydyistä tuotteista teemme tilitykset viimeistään myyntijakson päättymisen jälkeen. Myyntiprovisiosi on 65% myyntihinnasta.

Mikäli emme onnistuneet myymään kaikkia tuotteitasi, myymättä jääneet tuotteet voi noutaa myymälästämme myyntijakson päätyttyä, sovithan ajankohdan kuitenkin etukäteen ruuhkan välttämiseksi. Mikäli et tahdo myymättä jääneitä tuotteita takaisin, voimme toimitaa myymättä jääneet tuotteet eteenpäin kierrätykseen tai hyväntekeväisyyteen.

7. Mitä tuotteilleni tapahtuu myyntiprosessissa?

LAATU- JA KUNTOTARKASTUS SEKÄ PUHDISTUS

Kun reuseful on vastaanottanut tuotteesi, tarkistamme tuotteet yksitellen. Hinnoittelemme tuotteesi ja lähetämme sinulle myyntitarjouksen hyväsyttäväksi ennen myyntijaksosi alkua. Ennen tuotteidesi myyntiin avaamista puhdistamme tuotteesi höyryttämällä.

MYYNTI JA MARKKINOINTI

Voit jättää myynnin huoleksemme: Reuseful hoitaa kaikki myynnilliset vaiheet ja asiakaspalvelun puolestasi. Lisäksi pidämme huolen myyntipaikan siisteydestä jatkuvasti.

Reuseful sitoutuu tuotteesi myyntiin myyntijaksosi keston ajan eli 14 vrk. Tällä hetkellä vaatteiden ensisijainen myyntikanava on pop-up showroomimme kauppakeskus Skanssissa.

8. Myyntituoton tilitys

MYYNTITUOTTO

Kun tuotteesi on löytänyt uuden omistajan ja tuote on myyty, tilitämme myyntituotto-osuutesi tilillesi viimeistään myyntijaksosi päätyttyä.

Vaatteiden ja muiden pukeutumistuotteiden osalta myyntituotto-osuutesi on 65% tuotteen myyntihinnasta. Onnistuneesta myynnistä reuseful saa oman provision, joka on 35% tuotteen myyntihinnasta.

9. Myymättä jääneet tuotteet

MYYNTITARJOUKSEN ULKOPUOLELLE JÄÄNEET TUOTTEET

Mikäli myyntierässäsi on tuotteita, jotka jäävät myyntitarjouksen ulkopuolelle eikä niitä siten ole hyväksytty myyntiin, tuotteet voi noutaa myymälästämme erikseen sovittuna ajankohtana. Mikäli et halua tarjouksen ulkopuolelle jääneitä tuotteitasi takaisin, voimme toimittaa tuotteet hyväntekeväisyyteen tai tekstiilikeräykseen puolestasi.

MYYMÄTTÄ JÄÄNEET TUOTTEET

Mikäli emme onnistuneet myymään kaikkia tuotteitasi, myymättä jääneet tuotteet voi noutaa myymälästämme myyntijaksosi päätyttyä, sovithan ajankohdan kuitenkin etukäteen ruuhkan välttämiseksi.